Haines Dental Clinic
Follow by Email

In 2010, Dr. Ron Haines contracted Fillmore Construction to construct his new 4,200 square foot, two storey, Frank Lloyd Wright inspired dental office in Spruce Grove. This hybrid wood-steel structure was exquisitely designed with low slope roofs, extensive curtain wall framing, four foot cedar soffits and extensive planters built directly against the building face. The interior of the building is clad, with 2,000 square feet of maple wall and ceiling panels, as well as custom cut CNC wood routed architectural panels over the dental chairs. The Haines Dental building was originally scheduled to take seven months to complete, however Fillmore Construction was able to complete this project two weeks ahead of schedule. Every facet of this building was designed to be crisp, clean, and sharp, in many cases this took extraordinary site engineering and construction techniques to ensure that design intentions were fulfilled.

Top
Change this in Theme Options
Change this in Theme Options